sunnuntai 14. elokuuta 2011

Lohjan kirkon ja kristikuntamme aiempaa moniarvoista kristillistä perintöä puolustaa vain harvat edes virallisen Evankelisluterilaisen kirkon piirissä

Lohjan kirkon ja kristikuntamme aiempaa moniarvoista kristillistä perintöä puolustaa vain harvat edes virallisen Evankelisluterilaisen kirkon piirissä

Nythän on tärkeämpää sorsia ja syrjiä esim. Luther-säätiötä naispappeusboikotin takia ja antaa ne vielä enempi moskeijamenoissaan sorsiville islamtahoille?

Siksi julkinen kiitokseni Yrjöperskeles-blogin ylläpitäjälle http://yrjoperskeles.blogspot.com/2011/08/oikeamielisyyden-sietamaton-keveys.html oheisin kiitoksin:

Tervehdys kansakunnallisesta henkisestä raivauspalvelustamme "In nomine patri et fili spiritu sancte"

Olet Yrjö kirjoittanut jälleen 105% asiaa (Luku 105 talvisodan päivien määrä)

Ymmärtänet että juuri tämän enempää en voi kommentoida koska olen tämä Belsebuubi näiden mainitsemiesi tahojen markkinoimana ja elävältä syöty heidän Kiinan seinälehdissään, sekä virkakoneistossaan mankeloitu, jolla ei ole enää kuin kapisen koiran rooli tässä ns. silvottu tynkä-Suomi yhtälössä.

Toki aina voi taistella tutkainta vastaan mutta kun se on jo minulla uinut jo liian pitkään ahterissa.

Hyvät syksyn jatkot kaikille Yrjön palstaa lukeville

Kansakunnallinen Jeesus Kristus-syytteet saanut ja tuomiosta puuttui vain tämä virallinen ristiinnaulitseminen, sen sijaan ruoskaksi jäi 2 vuotta 5 kk ehdotonta kaikkine oheisseuraamuksineen.
-------------------------------------

http://lohjan-kirkko.blogspot.com

------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti